Garcia: “No hi ha cap força política que represente millor els interessos de la majoria de la gent de Castelló com ho fem Compromís”

Compromís ha continuat la campanya ‘Castelló, PAM a PAM’, amb una trobada veïnal a la plaça Doctor Marañón, al districte Est, divendres a la vesprada. Els membres de la candidatura de Compromís per Castelló, encapçalada per Ignasi Garcia, han pogut parlar amb el veïnat del barri i escoltar les seues inquietuds i suggeriments per millorar els seus barris.

La trobada l’han iniciat els candidats i veïns del districte, Pau Sancho i Benito Perez. Sancho ha volgut remarcar la feina de Compromís per revertir les polítiques que, el Partit Popular i les seues majories absolutes havien perpetrat, basades en l’amiguisme, les xarxes clientelars i el benefici d’uns pocs mentre la majoria social patia una crisi econòmica. “Amb el PP, es tancaven línies al CEIP Herrero; ara, molt prompte obrirem la nova escola als xiquets i les famílies”, ha explicat. A més, ha defensat: “Açò només és possible gràcies als governs amb Compromís, amb Vicent Marzà i Raquel Tamarit a la Conselleria d’Educació, i amb Enric Porcar i Francesc Mezquita, a l’Ajuntament de Castelló”

Per la seua banda, Perez ha incidit especialment en la feina de Compromís en defensa d’una sanitat pública de qualitat i de la cura de les i els professionals. “Reivindiquem el reforç dels punts d’atenció continuada perquè entenem i sabem la difícil situació per la qual passa l’atenció primària com el cas del Centre de Salut de Ferran el Catòlic”, ha explicat. “Per això apostem per reforçar l’atenció primària i les condicions dels sanitaris”, ha conclòs.

Seguidament, han participat en l’acte la tècnica de Participació Ciutadana, Virgínia Morales, i Paula Gumbau, monitora d’un centre d’educació en la participació per parlar dels centres per a joves i del seu funcionament. Aquests centres han estat impulsats per la regidoria de Participació Ciutadana de Castelló, dirigida per Francesc Mezquita. Actualment, a Castelló, s’han obert 4 centres, als carrers Benàrab a la zona centre-est, Vicent Altava al nord, Riu Sènia al sud i Joaquim Garcia Girona al Raval Universitari, i són espais d’educació en la participació i d’educació en valors en el temps lliure.

Finalment, el candidat a l’alcaldia, Garcia, ha donat peu a la part més participativa de la trobada amb les preguntes i propostes del veïnat. A més a més, ha volgut recordar que “la gent de Castelló necessita representants que donen solució als seus problemes, i no n’hi ha cap força política que represente millor els interessos de la majoria de la gent de Castelló com ho fem Compromís”.